El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

Au id! Tornem-hi, que no ha estat res!

golea | 15 Setembre, 2005 15:05B, sembla que hem tornat vius de lAntrtida.
La missi de rescat va acabar b i ja ens teniu aqu, disposats a continuar amb aquesta comdia. El professor de matemtiques hind ens va ajudar a tornar, va fer que tornssim. Ens retorn la lucidesa necessria per a refer el cam!
Els dies blancs i freds sacabaren i la vida diuen que continua en els continents calents. Calents per la msica i per la febre. La febre de dir s o de dir no. La febre de tornar a comenar. La febre dels dies i de les nits. La msica de sempre i la msica de mai. De tot el que s viu i de tot el que s mort. De tot el que ha acabat i de tot el que ha comenat.
La pluja seca ha inundat els carrers, inundacions de vapor, xfecs de tristor, la caiguda del mite, la desfeta total. Ha plogut sec sobre mullat! Ha plogut i hem vist el cadver de la mort planant sobre les cases i els carrers. I els somriures dels morts. I els somriures dels vius i tamb dels massa vius. Massa vius per a enganyar-nos!
B, s igual! Tornem a comenar; tot continua igual. Tu ets tu. Jo som jo. I el mn diuen que sest acabant des de ja fa tant de temps! Aix que...!!!

Comentaris

Ueppp !!!

CP | 15/09/2005, 15:54

Ja t'enyorava, des d'aquesta terra de naufragis
Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb