El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

El Golea al Pacfic

golea | 16 Mar, 2007 22:20

El Tasser de les Converses te veig al fons del tasser amic del fum del tabac paisatge trbol de la nit te veig conversant amb la vida te veig conversant amb la mort economitzant les paraules tristes que ens porten cap a la fi i per aix te crid perqu venguis amb aqu per conversar amb mi les hores robades a la son ens ajuden a pagar el peatge de somiar de desperts en ajuden a caminar sobre el fil de plstic del dest lalcohol i el tabac i la il.lusi de ser molt ms del que som tu i jo paraules i un poc de confusi estranyes metfores sobre camins inversos contes i faules enyorant tots aquells que moriren a les guerres guerres llunyanes que ens persegueixen i ens atrapen que ens miren a la cara i malgrat tot ens il.luminen les ciutats perdudes als fons del nostre cor i ara som dos i desprs milions que lluitam contra el final de la nit amb totes les nostres forces amb totes les nostres armes que sonen en un idioma que hem daprendre cada dia perqu cada dia s nou el paisatge interior i cal descriurel amb paraules noves que mai no shan dit i que mai ms no es diran
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb