El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

Zona Meditaci

golea | 05 Juliol, 2006 18:16

Zona Meditació Carregant pedres pesades com la Lluna al Carregador

Demà ens veurem a la Zona Meditació? Bé, no ho sé, però supòs que sí. Hauria d’estar cantat, hauria de ser segur, però tot balla com el fum... Fins i tot les nostres grans decisions, aquelles que venen condicionades pels nostres desigs i les nostres eternes esperes. No hi ha res cert. I això és fotut, però només a vegades, només quan pensam que no existeix altra veritat que la nostra. I sé ben cert que a la Zona Meditació ho veurem més clar. Cal encetar una altra cosa que no sigui aquest continu murmurar que si sí o que si no. Cal posar-se a caminar damunt l’Aigua del Desconcert, sota la Pluja del Mai Més, entre les Gotes del Fracàs. Sentim aquesta sensació de vertigen, buit intens a l’estómac, variacions de maldecap, estropeig mental, sentim tot això i més... però ens podem curar encetant una altra era, un altre temps, un altre tot.


Phil Ochs, “Another age”, Rehearsals For Retirement (1969)


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb