El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

Assassins de Capdepera

golea | 26 Juny, 2006 10:27

ruis
En Pep Ruís i jo buidant les nostres consciències davant un cavall. Fotografia de na Virgínia.

Assassins de Capdepera (Josep Albertí Ruís, de Taller Llunàtic, i Miquel Flaquer Recreo) confessant els seus crims per telèfon mòbil; un amb el cardenal Rouco Valera i l’altre amb el mateix Papà Ratzinger. (Capdepera, Plaça del Sitjar, Mercat Medieval, maig de 2006.) Han menjat peixet, han begut cervesetes i ara es disposen, com cada diumenge, a anar a L’Orient a prendre cafè i a comentar els darrers articles, llibres, manuscrits i beneitures de personatges com Juan Planas Bennasar, José Carlos Llop Carratalá, Antonio Rigo Caldito, Miguel Velasco, Román Piña (pare, fill i esperit sant), Cristóbal “Dadá” Serra i Eduardo Jordá Forteza. També faran estudis psicològics dels articles setmanals d’Antoni Serra, per tal d’endevinar el motiu —ocult encara, després de mesos de discussions— pel qual ha dedicat tot un llibre a un d’aquests personatges, Eduardo Jordá Forteza, paradigma i estendard de la colonització de Catalunya.


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb