El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

Per sempre principiants?

golea | 05 Juny, 2006 11:20

Conxita Rainer Maria Rilke

Però ara que canvien tantes coses, ¿no ens ha arribat el moment de transformar-nos? ¿No podríem mirar de progressar una mica, i fer-nos càrrec lentament, de mica en mica, de la nostra pròpia tasca en la gesta de l’amor? Ens n’ha estat estalviada la part més fatigosa, i l’amor s’ha esmunyit dins nosaltres confós entre platxèries talment com a la cistella d’un infant cau de vegades un tros de randes de debò, i al nen li agrada i hi juga i després se’n cansa, i al capdavall la randa va a raure entre coses tronades i malmeses, més esparracada que cap altra cosa. Estem corromputs pels fútils plaers com tots els diletants, amb un posat majestàtic. ¿Què passaria, però, si menysteníem els nostres èxits, si tornàvem a començar, a aprendre l’ofici de l’amor, que sempre han practicat els altres per nosaltres? ¿Què passaria si tornàvem a ésser principiants, ara que canvien tantes coses?

Rainer Maria Rilke. Els Quaderns de Malte Laurids Brigge. Barcelona: Proa, 1981. Traducció de Jordi Llovet.


Conxita. "Al darrera la nevera" (2006)

Conxita
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb