El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

Creativitat

golea | 16 Gener, 2006 16:14

Creativitat
pndoles
Ha estat en Colau Llaneres qui ha fet possible aquestes retxes, va esser qui va encendre el coet que, en explotar, va encalentir la punta del bic que ha perms la seva ejaculaci, si b retardada de dos dies, entretenguda per pura peresa mental.
De la peresa mental magradaria parlar, no com ho faria un psiquiatra, sin aix com jo lexperiment. En principi em pareix tasca difcil; s ver que tamb em fa peresa.
De vegades un es deixa dur per la peresa, aquesta enemiga a qui les t jurades la creativitat. Ms que res em conv prendre partit, per luna o per laltra, i encara que ho tenc decidit, a voltes sembla que vulgui tornar arrera. Ben cert, i aix ho sap tothom, que la peresa s seductora, i no sempre va acompanyada dels plaers que et promet: descans, xubec, bona vida, no obstant ser ingredients que, en poca mesura, te regala la creativitat: el descans satisfet dall que tha donat plaer.
Per, a qu podem dir creativitat? No ho vull cercar al diccionari, intentar fer una definici que allunyi la meva prpia vessa, perqu quan seguesc aquest cam faig un esfor, una brega amb la meva prpia astnia, una dosi de masoquisme tamb hi diria.
Seguint amb la definici podria dir que creativitat s una activitat que incorpora al mn quelcom que no existia, per sempre partint de coses conegudes, daltra manera no, no smgia-potgia, all que crees no parteix del no res, no s fer aparixer un mocador des de la inexistncia.

Sebasti Nebot
anys 80
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb