El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

2006

golea | 09 Gener, 2006 18:57

Por aquel camino verde

Cala Agulla

Ditxs tu, cam, que descanses: than fet un sanwisch, than vestit de dol i fas dhamburguesa dun pa torrat, tan torrat, que s negre, than asfaltat. I mors lentament sota el seu pes, altre temps acariciat per les pluges de distribuci irregular, per les espardenyes destiu. Tu, que tot ho envoltaves de pols i el turista tho agraa, bany de pols abans darribar a la platja, que amb la suor delsfootings te remolcaves. Oblida lagravi daquesta gent innocenta que no sap que la pols de vegades s necessria. Els pins seran els ciprers del teu cementiri, i romandrs per sempre mrtir de la causa duna platja que testima. Per a tu aquest acompanyament

Sebasti Nebot
Anys 80


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb