El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

+ Notcies del Projecte 237

golea | 04 Juliol, 2005 15:31

Mad MargalidaMad Margalida teneu ra
que no podia ser gaire bo
que fes tanta calor,
que mos deixssim conquerir
amb lluentes promeses dun temps feli,
que mos deixssim dominar
pels que ara diuen mos donen el pa.

Es pa i sa gana, saigua i sa set,
sa glria i misria de ser don som,
perduts al vespre en una nit de trons
som vells pirates amb parxes nous.

I una casa sense pany
i un paraiges foradat,
sens embullen els camins,
no s estrany que perdi el cap es padr.

Com vos ho explicaria, avui s diferent,
sa gent neda a ses platges
i el sol els crema sa pell.
Els pagesos que mos queden
estan dins les postals,
el camp est fet una merda
i ses vaques ja no donen llet,
ni donen llet ni donen res,
dasapareixen darrera un pags
que cobrar per no munyir,
per estar all sense estar-hi,
a una terra de pirates amb gust de sal
que el fa ric per el fa estrany.

I una casa sense pany
i un paraiges foradat,
sens embullen els camins,
no s estrany que perdi el cap es padr.

I ara no mos queda
ms que el rac que mos han deixat
i ara no mos queda res per cremar.

Mad Margalida
si aixecssiu es cap,
pagareu amb sa tapa
i aqu quedaria tot igual.

Tot queda igual, tot com est,
perdrem el regne enmig de la mar.
Tot queda igual, tot com est,
perdrem ses cases i ara hem de llogar.
Tot queda igual, tot com est.

I una casa sense sostre.
Ho hem ents tot al revs.
Hem venut totes ses cases
i ara anam tots de lloguer.

Biel Barona, 1996
Encara (fins quan?) a Ciutat de Cap, he rebut un altre e-mail, aquesta vegada de lamo en Biel Barona, amb la lletra duna can que forma part del Projecte 237. I que s aquest projecte? Id s un (o ms) concert(s) de vint i pico de canons (potser trenta?... arribarem a les quaranta (putes)?, que se celebraran en un ambient decisiu all per les voltes dagost (potser setembre?) (potser juliol?), patrocinat(s) per la ment lcida i metaequilibrista dun dels empresaris ms solvents de la comarca de Llevant. Aix que hi haur barra lliure a lOrient, on en Barona far la presentaci mundial de les seves canons ms abandonades per tractar dorientar les nostres vides cap a un costat ms festiu i ms encisador. No hi ha vida desprs de la mort, perqu sin seria tot un contrasentit. Som pirates i navegam. Som joves (je, je, je!) i per aix encara frissam, frissam darribar a qualque banda, per per favor!, que hi hagi cambreres que ens serveixin begudes amb molt de gel. Totes les cambreres sn a Cala Rajada i noltrus en voldrem a Capdepera, concretament a la plaa de lOrient, que s el centre geodsic de tot lUnivers conegut i on noltrus hi volem enterrar per sempre ms les nostres dries i preocupacions. Perqu la vida dna molts de maldecaps, per les cambreres tenen unes aspirines que fan mevavelles. Aix que, ja ho saps, Tomeu Pjaro!, no ens pots abandonar a la nostra sort. Hem de fer moltes coses i necessitam espai. Un espai amb cadires i taules i una barra molt gran. Geleres plenes. Torradores de pa. Tomtigues i prebes. Cafetera darrer model i gran surtit de botelles. Ep! i no oblidis la msica. No ens facis aquesta putada! Ha de sonar fort i fluix a la vegada, sha de poder xerrar i sha de poder ballar, per com que tu ets un metaequilibrista, s que sabrs trobar el punt just, gaireb fatal, en qu totes les coses sesdevindran una, i podrem gaudir de lespectacle, i podrem xerrar, i podrem mirar, i esperar, i observar, i somiar, i despertar, i riure, i fumar, i cridar, i cantar, i menjar, i beure, i caminar, i volar. Buf!, Barona, qu ms volem?
Aix que ja ho sabeu: les canons abandonades tornaran a sonar. Ara ja noms es tracta dendevinar quan.
Si el temps i lautoritat ho permeten, seguirem informant.

PD
Per un assumptu que ja explicarem, necessitam una foto de Mr. Whippy a sa Font de sa Cala, a Cala Agulla o a sa Mesquida (b, o a qualsevol altra banda del mn, tampoc no hem de fotre faves!). Ep! s molt important perqu esperam encetar una nova Era Mundial. LAny del Moix? No, lEra del Gripau! Esperam notcies vostres.
PD2
Trobades fotos de Mr Whippy a Nova Zelanda.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb