El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

La victria dels psicpates

golea | 17 Febrer, 2005 18:36

Els psicpates, com sempre, acaben guanyant d’una manera o altra. Sn tan perseverants en les seves obsessions que no amollen mai el mac. Sempre el tenen preparat per a tirar-te’l al front, entre els dos ulls, que s all on fa ms mal. Mai no vos pensssiu que un psicpata es rendir: no, mai no ho far! Els psicpates volen conquerir el mn i res no els aturar. Marxen de front cap a unes trinxeres imaginries que ells mateixos han construt dins al seva ment malalta. Primer ens creen un estat d’alarma i desprs ens volen calmar. T’obliguen a assustar-te i desprs t’obliguen a tranquillitzar-te noms perqu ells han arribat amb les seves perversions. Si no els segueixes, es creuen amb la obligaci d’eliminar-te perqu ets un perill per a la seva pau interior. I la seva pau interior s el ms important per als psicpates i res, per res, no la pot destorbar, perqu si no es desperta el seu instint criminal.

Els psicpates a vegades semblen com tu o com jo; mengen galletes o un plat de sopa, i tamb poden arribar a semblar encantadors; fins i tot n’hi ha que llegeixen poesia o passegen amb els seus fills per la vorera de la mar. Els psicpates a vegades semblen normals, ordinaris o massa perfectes i brillants.

Per els psicpates sn mestres en l’art de la guerra psicolgica; aqu no els guanya ning. Saben com terroritzar les seves vctimes, han estudiat els seus punts ms febles, claven el seu agull i es dediquen a furgar dins la ferida d’una manera metdica. Perqu els psicpates sempre tenen un pla, no vos pensssiu el contrari. Sempre saben cap a on van i res no els pot deturar, perqu estan disposats a trepitjar a qualsevol que se’ls posi per davant i a utilitzar qualsevol mtode per a aconseguir la seva satisfacci personal. No els xerreu de “fair play”, als psicpates! No saben qu s. Mai no accepten un no per resposta, mai no et deixen tranquil i sempre consideren que la teva vida no val res i que es pot sacrificar fcilment a l’altar del seu egoisme. A ms, els psicpates no van de berbes: si no et poden caar a tu, cacen els teus amics, els teus fills, els teus venats o apunten directamenttot all que tu estimes per destruir-ho quan menys t’ho esperes.

Els psicpates no sn de fiar. Menteixen amb el seu somriure de conill i si et deixes embolicar per la seva xerrameca ets un candidat segur a la teva destrucci moral. Perqu a vegades els psicpates no et volen matar; simplement volen destruir la teva personalitat. Perqu els molesta que en tenguis. No ho poden suportar!

I si baixes la gurdia, et guanyen inexorablement. Et maolen i desprs se’n van tranquillament.

Per a vegades els psicpates tornen i es volen fer perdonar; llavors s que necessiten alguna cosa de tu i, si no vas alerta, s’aprofitaran de la teva sndrome d’Estocolm per treure’t el suc en tot all que desitgen.

A vegades sn generals, a vegades sn grans personatges, a vegades sn aquests que ens allionen des de la tele... per molt sovint sn gent com tu o com jo, que fan feina, que duen una vida “normal”, i aprofiten les seves hores lliures per fer-te mal, per a conquerir el mn, per a conquerir el teu mn.

Amic, Cagliostro

golea | 17 Febrer, 2005 15:20

Amic, Cagliostro, ja saps que aqu s casa teva.
The cridat per dir-te que lamor
passar com un terbol invisible, ens tombar,
es perdr de vista dins lhoritz,
ens tornarem a aixecar...
El que cal s posseir aquella bella elegncia,
aquella flexibilitat,
per saber decantar el vas perills de ver,
que ens ofereixen. Saber quan...
Miquel Bau. Una bella histria (1962) 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb