El Naufragi del Golea

prova capalera
Francisco Gutirrez. Don't know how it all got started
I don't know what they're doin' with their lives
But me, I'm still on the road
Headin' for another joint
We always did feel the same
We just saw it from a different point
Of wiew
Tangled up in blue
Bob Dylan
uf!!!

Distncia

golea | 04 Febrer, 2005 10:25


El seu mn era un mn en qu els homes sn governats per la moralitat pura segons el dictat de la conscincia; on no hi ha pobresa, ni govern, ni presons, ni policies, ni coerci o disciplina que no surti de la llum interior; sense altre lligam social que la fraternitat i lamor; sense mentides; sense propietat; sense burocrcia.
Eric Hobsbawm. Bandits (2000).


Fins al meu camarot arriben els crits de les hienes de la caverna. Des de la distncia les coses es veuen ms clares i semblen ms senzilles. Cal abandonar tota esperana darribar a poder parlar amb els primats, dentendre-s'hi. Juguen amb els ossos daltres animals morts i els llancen a laire, ens miren amb cara de pocs amics i es pensen que poden controlar les nostres vides. A la caverna les coses estan clares: sempre hi mana el ms fort. La democrcia sempre ha tengut adjectius: censitria, orgnica... i ara boxstica, meditica, esclertica.
En la distncia veig els primats que llancen els seus alarits de guerra per les ones mundials i, mentre, jo escric, en el silenci del meu camarot, postals als meus amics amb fotos del port de Dar es Salaam i dels mercats de la ciutat. Desprs anir a fer una volta i mirar de trobar qualc amb qui parlar i, asseguts en un caf, mirarem com passa la gent i, potser, tractarem dendevinar el seu pensament. Un caf, un cigarret, una llarga conversa, i el dia ser etern, perqu tu i jo ens hem trobat a laltra banda del mn i ja mai ms no ho oblidarem.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb